Contact: 0743 034 511 | 0787 887 887

Câștigă cu Bravissimo ART SCHOOL

Vizualizați videoclipul!

 

 

Acest concurs are ca premiu o chitară acustică Student Western W11204 Hora Reghin în ton cu această toamnă și începerea noului an școlar.

TERMENI și CONDIȚII

Pentru a participa într-un mod valid la acest concurs, concurentul trebuie să dea „Like” și „Share” la postarea de pe Facebook, și să „Vizualizeze” videoclipul de mai sus.

În data de 21.10.2016 ora 18:00 se încheie oficial concursul iar în interval de câteva ore se va anunța câștigătorul ales prin intermediul paginii www.random.org, sistem ales pentru a face o selecție aleatorie a câștigătorului. Utilizatorii care nu au „Vizualizat” videoclipul, nu au dat „Share” dar  și „Like” postării de pe Facebook nu vor intra în extragerea finală. Pentru a fi eligibili extragerii, concurenții trebuie să respecte punctele de mai sus.

DESPRE CHITARĂ

Le mulțumim pentru susținere celor din echipa magazinului Rapsodia, reprezentant oficial Hora Reghin, cu sediul în București la adresa: B-dul Burebista, Nr. 2, Bl. D14, Sc.4, Parter, Bucureşti, Sect. 3 http://magazinulrapsodia.ro/

Fabrica Hora înființată în anul 1951, a produs milioane de instrumente până în ziua de azi, inclusiv chitara oferită premiu. HORA are un renume bine stabilit în lumea muzicii și a instrumentelor clasice, fiind un brand  cunoscut atât în țară cât și în afara teritoriului țării, 90% din producție fiind exportată.

Această chitară acustică cu șase corzi din metal, dreadnought, scala 650mm, fața din molid (lemn masiv), spate din placaj de tei, gât din paltin și cu limbă din palisandru este un exemplu perfect de prelucrare a lemnului dus la un alt nivel, aici în țara noastră. Lutierii de la Hora își alocă timpul de lucru fiecărui instrument în parte, având grijă ca rezultatul final să fie unul care se ridică la standardul oricărui artist care se respectă.

DESPRE CURSURI DE CHITARĂ

Și pentru că suntem la capitolul standarde de calitate, iar premiul este o chitară, Bravissimo Art School vă oferă posibilitatea să studiați acest instrument muzical la standarde înalte, sub atenta îndrumarea a profesorilor noștri de elită. Detalii aici.

chitara premiu